01 PROJEK CUSTOM-MADE

Kami menerima tempahan rekabentuk custom-made, ukuran saiz dan corak baju mengikut kehendak anda. Kami pakar dalam merekabentuk pelbagai jenis baju seperti t-shirt, baju jersi dan juga uniform. Sila rujuk pada pakej-pakej yang kami sediakan dan jika terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi team kami untuk sebarang bantuan.

02 PROJEK SULAMAN / EMBROIDERY

 Sulaman adalah kaedah menjahit yang digunakan untuk membuat logo custom-made, monogram, dan corak menggunakan pelbagai jenis “mengisi” dan jahitan. Menggunakan program komputer untuk memuatkan reka bentuk, kita boleh menyulam kain dan tekstil melalui mesin jahit sulaman. Sulaman biasanya digunakan secara komersial dalam produk.
 

03 BAJU READY-MADE

Kami mempunyai pelbagai jenis baju ready-made dari pelbagai jenis kain dari baju t-shirt sehingga pakaian seragam dan sedia dibeli melalui kedai online kami.
Sila lihat menu KATALOG pada menu diatas atau hubungi kami untuk bertanya lebih lanjut tentang pakaian ready-made dari kami kerana jumlah dan rekabentuk mungkin berbeza-beza dari semasa ke semasa.
 

04 HEAT TRANSFER

Percetakan Heat Transfer/pemindahan haba, juga dikenali sebagai pemindahan besi, menggunakan haba untuk mencetak gambar atau gambar ke kain. Kertas pemindahan dengan gambar yang dibalik yang dicetak padanya akan ditempatkan pada bahan yang dipilih. Tekan haba atau seterika kemudian ditekan atau berlari di atas kertas pemindahan untuk mencetak gambar. Percetakan pemindahan haba komersial yang dilakukan bersama-sama dengan akhbar haba akan menghasilkan hasil yang lebih baik dalam ketahanan dan kualiti dari segi “tangan”, iaitu bagaimana cetakan terasa pada kain. Terdapat pelbagai jenis kaedah iron-on, dari label besi ke patch besi. Percetakan pemindahan haba sering digunakan untuk percetakan ke kaos.
 

Kongsi Info:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Close Menu
×

Cart